Studio100 club logo
25 unieke ervaringen

Ontdek de voordelen van de Magic Circle!

Voor wie toetreedt tot de Magic Circle hebben we alvast 25 unieke ervaringen in petto. Welke deze zijn houden we nog even geheim. We lichten hieronder al een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten.

Unieke ervaringen.

Ooit al eens achter de schermen willen kijken bij Studio 100? Doorheen het jaar zal je in de Magic Circle kunnen intekenen op magische momenten die niet te koop zijn.

Unieke Samson.

Iedereen in de Magic Circle krijgt een unieke digitale toegangskaart. Onze tekenaars creeërden speciaal hiervoor een Samson collectie waarvan er eentje aan je digitale toegangskaart zal hangen. En zoals de jouwe zal er geen tweede zijn.

Meet & Greet
Gratis Ticket

Een bezoek aan de set van Gamekeepers

Bezoek de set van Gamekeepers Voor de opnames van onze nieuwste jeugdreeks op Ketnet is een heus 360° decor gebouwd in onze studio’s in Schelle. De productie toont je graag wat er zich allemaal afspeelt en je ontmoet ook iemand van de cast! Tenslotte neem je zelf plaats voor de camera en spelen we een scene na met jou in de hoofdrol!

Korting

Een jaar lang korting op onze Webshop

Als lid van de Magic Circle krijg je alvast een héél jaar lang 20% korting op alle aankopen op webshop.studio100.com.

Gratis Ticket

Ticket voor de Spektakel-Musical Red Star Line + Productie Rondleiding

BEPERKTE OPLAGE: Ticket voor de Spektakel-Musical Red Star Line + Productie Rondleiding Je krijgt een ticket voor onze nieuwste voorstelling Spektakel-Musical Red Star Line. Maar als iedereen de zaal verlaat blijf jij zitten en krijg je een unieke inkijk op wat er zich allemaal afspeelt bij zo’n productie.

Maak de persconferentie mee voor 40-45 De Musical in Nederland

Maak de persconferentie mee voor 40-45 De Musical in Barneveld, Nederland! Een persconferentie bij Studio 100 is eigenlijk zoals een show. Geloof je ons niet? Kom dan kijken. Want op 23 augustus vertellen we alles over "40-45 De Musical" in Nederland. En jij kan daar bij zijn!

Gratis Ticket

Kom naar de avant-première van Les Miserables!

De legende is terug... en jij ziet het als lid van de Magic Circle als een van de eersten. Na 25 jaar keert Les Misérables terug naar België. Deze wereldwijd bejubelde musical brengt het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. De vernieuwde eigentijdse, spectaculaire versie uit Londen van Cameron Mackintosh zal met een Vlaamse cast in het najaar van 2023 neerstrijken in Antwerpen en Gent. Voor deze nieuwe productie van Les Misérables gaat Studio 100 een nauwe samenwerking aan met De Graaf & Cornelissen Entertainment en Van Lambaart Entertainment.

Kom naar de persconferentie van Spektakel-Musical 14-18

Maak de persconferentie mee voor spektakel-musical 14-18 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs! Een persconferentie bij Studio 100 is eigenlijk zoals een show. Geloof je ons niet? Kom dan kijken. Want op 7 november kom je meer te weten over concept, muziek en hoofdcast van deze nieuwe versie van onze allereerste spektakel-musical. En jij kan daar bij zijn!

Gratis Ticket

Tickets voor de Studio 100 SingAlong op 8 december

Op populair verzoek: tickets voor de Studio 100 SingAlong op 8 december in het Sportpaleis, Antwerpen.

Blijf jij op de hoogte?

Wil je op de hoogte blijven over de toekomst van de Magic Circle? Laat je gegevens even achter en wij zorgen voor de rest.