Studio100 club logo

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de Magic Cirle? Dan vind je hieronder misschien wel je antwoord. We vullen deze sectie nog verder aan de komende maanden.

Hoe kom je in de Magic Circle?

Je komt in de Magic Circle door één van de 250 lidkaarten te bemachtigen. Je dient eerst een account aan te maken op deze website. We werken hiervoor samen met Venly, die een digitale "wallet" zal aanmaken waarin je lidkaart opgeborgen zal zitten. Als je reeds een account hebt bij Venly dan kan je deze gebruiken, anders kan je eenvoudig een nieuwe aanmaken met je e-mailadres of via diensten als Google, Twitter, Facebook en Apple.

Daarna krijg je, indien er nog beschikbaar zijn, de mogelijkheid een zitje in de Magic Circle aan te kopen. We aanvaarden op dit moment enkel Bancontact en iDeal als betaalmiddel.

Wat is de Studio 100 Magic Circle?

Studio 100 Magic Circle is een digitale plek waar maar 250 plaatsen zijn. Best uniek dus! Als je in de Magic Circle zit heb je toegang tot unieke ervaringen en voordelen. Een persconferentie bijwonen, achter de schermen van een Spektakel-Musical meekijken, een setbezoek, ... Ervaringen die we tot nu toe nooit hebben opgengesteld worden beschikbaar voor wie in de Magic Circle zit. Maar ook give-aways en voordelen zoals korting op onze webshop zullen er bij horen!

Wat zal de prijs zijn?

De toegangsprijs bedraagt 250€.

Kan ik een refund krijgen na mijn aankoop?

Het is niet mogelijk om een refund te krijgen. Maar het is wel mogelijk om je digitale toegangskaart door te verkopen. Hierover zullen we later nog uitgebreider communiceren om iedereen precies uit te leggen hoe dat in zijn werk gaat.

Zijn alle ervaringen voor iedereen in de Magic Circle beschikbaar?

Sommige ervaringen zullen we niet kunnen openstellen voor 250 mensen. Voor deze ervaringen zullen leden moeten intekenen. Maar wees gerust, als je er niet bij bent zullen er nog vele andere volgen!

Gegarandeerde ervaringen tellen automatisch als een ervaring.

Wat is de Studio 100 Magic Circle digitale lidkaart?

Als je in de Magic Circle komt, krijg je een digitale token die we zullen gebruiken als je digitale toegangskaart. Deze is uniek en blijft van jou zolang je zelf wil. We gebruiken hiervoor een NFT (Non-Fungible Token) en de collectie zal in het teken staan van Samson. Zolang je deze in je account hebt staan zal je toegang hebben tot de voordelen. 

Wat is de lange termijn visie achter het Studio 100 Magic Circle?

De laatste 25 jaar stond Studio 100 garant voor top entertainment voor jong en oud. We denken dat we nog zoveel meer te bieden hebben en willen onze grootste fans unieke ervaringen aanbieden en iets meer achter de schermen meenemen (zonder alle magie weg te nemen). Daarnaast zijn we er ook van overtuigd dat de technologie die we hiervoor gebruiken veel mogelijkheden biedt die we op deze manier willen ontdekken.

Kan ik mijn lidkaart doorverkopen?

Gezien we NFT en blockchain als technologie gebruiken is dit mogelijk. Hou er wel rekenening mee dat we je toegang tot de voordelen valideren op basis van de NFT. Verkoop je deze, dan verkoop je ook je recht op de voordelen.

Welke impact heeft deze technologie op het milieu?

We gebruiken een 'proof-of-stake' blockchain technologie, Hedera. Hierdoor wordt het energie verbruik drastisch verminderd, ten opzichte van oudere 'proof-of-work' chains. 

Is de Magic Circle per persoon?

De meeste ervaringen zullen per persoon zijn, dus als je met meerdere mensen wil komen zal je meerdere accounts moeten aanmaken die elks een lidkaart kopen. We sluiten echter niet uit dat sommige ervaringen met meerdere tickets zullen komen.

Blijf jij op de hoogte?

Wil je op de hoogte blijven over de toekomst van de Magic Circle? Laat je gegevens even achter en wij zorgen voor de rest.